Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Toronto Maple Leafs har igjen gått inn i en mesterskapsfri periode gjennom årene. Det er 53 år siden laget vant mesterskapet. Toronto Maple Leafs har rekruttert flere fremragende unge spillere de siste årene, men dessverre har lagets resultater vært middelmådige. For ytterligere å forbedre styrken til laget, inviterte Toronto Maple Leafs Joe Thoton til å bli med, kontrakten er verdt 700 000 amerikanske dollar i et år.

Når vi snakker om Joe Thoton, kjenner mange NHL-fans ham. Joe Thoton pleide å ha Boston Bruins drakt og San Jose Sharks drakt. Han er ligaens scoringsmester og mest verdifulle spiller. Joe Thoton har et vell av erfaring og lederegenskaper, og han har vært kaptein på laget mange ganger. Det Toronto Maple Leafs mangler for tiden er en god leder, og unge spillere mangler fortsatt mye erfaring.

Joe Thoton er veldig glad for å ha på seg Toronto Maple Leafs drakt, og nå har han begynt å trene med lagkameratene. Toronto Maple Leafs satset håpet på den nye sesongen på Joe Thoton, og håpet at han kan lede laget til et gjennombrudd. Toronto Maple Leafs ble også med i TJ Brodie, Zach Bogosian og Wayne Simmonds igjen i den nye sesongen. Laget er ivrig etter å vinne Stanley Cup igjen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 213 تاريخ : جمعه 28 آذر 1399 ساعت: 22:40

Det har gått 27 år siden Montreal Canadiens vant mesterskapet. I løpet av denne perioden vil laget utilsiktet spille et fantastisk spill, men de har ikke kommet videre til finalen på lenge. De siste årene har noen nye NHL-lag steget, noe som gjør dette hundre år gamle laget uten et mesterskap. Montreal Canadiens er det eneste overlevende laget med lang historie i NHL, og et av de fem lagene da NHL ble grunnlagt. Så fansen som eier Montreal Canadiens drakt er mest. Historien deres har vært vitne til mange mirakler.

Montreal Canadiens har ikke gjort store gjennombrudd i disse årene, og laget mangler en forfølgelse av mesterskap. De siste to årene har Montreal Canadiens rekruttert en rekke fremragende spillere til å bli med, blant dem Nick Suzuki og Jesperi Kotkaniemi utførte de mest fremragende. Nick Suzuki og Jesperi Kotkaniemi har likt denne hockey trøye siden de var små, og de håper å skape et nytt era-dynasti her. Selv om deres nåværende styrke ikke er stabil nok, vil sesongen 2020-21 være den beste perioden for dem å trene.

Blant det nye partiet med Montreal Canadiens-spillere er deres alder vanligvis ikke mer enn 23 år gammel, og deres unge vitalitet gir laget nytt håp. Fans er ivrige etter å kunne bruke nhl drakter sammen for å feire gleden over lagets seier. De har endret seg fra ba til ansvarlige foreldre. Tiden har vært vitne til den strålende historien til laget og tok også bort fansenes ungdom.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 169 تاريخ : چهارشنبه 26 آذر 1399 ساعت: 19:35

Hvorvidt NHL kan holde en ny sesongkamp er fortsatt nølende, så mange lag har signert. Mange lag velger generelt å foye sine gamle spillere uten å signere nye spillere. Etter slutten av forrige sesong har Philadelphia Flyers vært i ventetilstand, ingen store endringer.

I dag kunngjorde Philadelphia Flyers plutselig foyelsen av Philippe Myers, kontraktsperioden på tre år er verdt 7,65 millioner amerikanske dollar. I 2019 var Philippe Myers, som bare hadde på seg Philadelphia Flyers drakt og spilte spillet, godt likt av mange publikum. Han er bestemt til å ha et ekstraordinært liv med sitt lyse sinn og høye talent. Som en forsvarsvakt valgte Philippe Myers sin favoritt hockey trøye nr. 5. Philippe Myers 'karriere i Philadelphia Flyers har nettopp begynt, og han gleder seg til starten på den nye sesongen.

Philippe Myers er beæret over å motta en treårskontrakt fra Philadelphia Flyers. Han liker dette laget veldig godt. Philippe Myers 'høye og fleksible kropp gir nytt håp til lagets forsvarslinje, og hans styrke vil fortsette å vokse. I den nye sesongen er keeperen til Philadelphia Flyers løst og defensivlinjen er også forbedret. Fansen tror at de vil vise flere spennende kamper i den nye sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : شنبه 22 آذر 1399 ساعت: 20:49

Når den nye NHL-sesongen starter, er den ennå ikke bestemt. Fans savner spillet veldig mye. Vancouver Canucks ble grunnlagt i 1945, laget har ikke vunnet Stanley Cup før nå. Vancouver Canucks drakt er veldig populær blant noen fans, som er veldig lojale mot laget. Flere ganger ble Vancouver Canucks opprykket til Stanley Cup-finalen og tapte. Fansen var veldig skuffet, og da mistet de kontrollen over følelsene sine og gjorde noen forferdelige ting.

Vancouver Canucks er ivrige etter å få sin første Stanley Cup, så de har jobbet hardt for å vinne gode spillere i de siste trekkene. Blant de nye Vancouver Canucks-spillee blir Quinn Hughes og Elias Fredrik Pettersson bedre og bedre. Selv om det ikke gikk videre til finalen forrige sesong, ble styrken til lagets unge spillere anerkjent av publikum.

Den raske veksten av Vancouver Canucks de siste to årene har mange unge spillere blitt den nye styrken til laget. Vancouver Canucks-spillere har samme hockey trøye og står på samme mål, og de håper å få et gjennombrudd i den nye sesongen. Vancouver Canucks, som har gått videre til finalen mange ganger, er fullt forberedt på nye utfordringer i den nye sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 189 تاريخ : جمعه 21 آذر 1399 ساعت: 17:32

Carolina Hurricanes er et av favoritt-NHL-teamene til mange ba. hockey trøye logoen deres er som en toado. Den røde Carolina Hurricanes drakt ser veldig kjekk og blendende ut, så den tiltrekker seg mange fans. Carolina Hurricanes vant Stanley Cup for første gang i 2005-2006 sesongen. Dessverre ble lagets ytelse direkte påvirket av hovedspillees avgang.

Ut fra kampene fra forrige sesong å dømme, har neste generasjon Carolina Hurricanes vokst raskt. Andrei Svechnikov og Sebastian Antero Aho presterte begge veldig bra, de er sterke potensielle aksjer for laget. Deres gode prestasjoner forrige sesong har allerede tiltrukket publikums oppmerksomhet, og alle tror at Carolina Hurricanes vil oppnå gode resultater igjen.

En Stanley Cup er fortsatt for lite for Carolina Hurricanes, og laget håper å vinne flere utmerkelser. Etter å ha vunnet mesterskapet sist, vet Carolina Hurricanes å vee spillerens opphold. Tidligere fulgte Carolina Hurricanes spillerens vilje oftere og holdt seg ikke sterk. Nå forstår de spillees indre behov bedre. Bare ved å beholde kjespillee i laget kan de fortsette å utvikle seg.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 201 تاريخ : چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت: 18:58

Edmonton Oilers har alltid vært det kanadiske folks stolthet, og laget har produsert en gruppe veldig gode spillere. Siden begynnelsen av 1900-tallet har Edmonton Oilers gradvis blitt overgått av andre lag, og det er vanskelig for laget å vinne Stanley Cup igjen. Edmonton Oilers-fans føler fortsatt at lagets oppgivelse av Wayne Douglas Gretzky var en stor feil, som førte til lagets trend nedover.

Wayne Douglas Gretzky er en så utmerket spiller. Han liker Edmonton Oilers drakt så godt. Dessverre ble han endelig brukt som en forhandlingsbrikke av teamet. Husk at mange gode lag var nådeløst med å handle spillere. Menneskehjertet er den mektigste kraften og den mest skremmende hevnen. Etter at Wayne Douglas Gretzky byttet til Los Angeles Kings drakt, eliminerte han Edmonton Oilers direkte i spillet.

Etter Wayne Douglas Gretzkys hendelse gikk resultatene av Edmonton Oilers sakte ned, og de kvalifiserte seg ikke engang til sluttspillet. I NFL-inngangsutkastet fikk Edmonton Oilers flere fremragende spillere, blant dem Connor McDavid presterte veldig bra. Connor McDavid ble kaptein for Edmonton Oilers i en alder av 23. Han håper å lede laget for å skape et strålende dynasti igjen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : شنبه 15 آذر 1399 ساعت: 22:23

Etter de utilfredsstillende resultatene av Colorado Avalanche forrige sesong, laget laget en stor justeringsplan. De unge Colorado Avalanche-spillee har prestert bedre og bedre etter mange års erfaring. Nathan MacKinnon har blitt en veldig god senterspiller, og hockey trøye han bruker liker mange fans.

Mikko Rantanen har hatt Colorado Avalanche drakt i 5 år. Han liker virkelig kulturen og lagkameratene til dette laget. Colorado Avalanche har en rekke spillere som har spilt for laget. De har vært her hele karrieren siden inngangskontrakten. Colorado Avalances lange historie og kultur har tiltrukket mange spillere til å bli med. De er det eneste NHL-laget som vinner hele Stanley Cup-finalen.

Colorado Avalances prestasjoner det siste tiåret har nådd det laveste punktet i laghistorien, og de håper å få et gjennombrudd denne sesongen. Fremveksten av en ny gruppe spillere har gitt Colorado Avalanche nytt håp, og de vil gå fullt ut for den nye sesongplanen. Fans gleder seg til den fremragende prestasjonen til Colorado Avalanche, det er på tide for dem å vise sin nye styrke.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 173 تاريخ : چهارشنبه 12 آذر 1399 ساعت: 21:28

Bak enhver vellykket spiller er bitre historier som folk ikke kjenner. Resultatene av Toronto Maple Leafs forrige sesong var ikke ideelle, men Auston Matthews personlige resultater er fortsatt veldig gode. Auston Matthews hadde på seg Toronto Maple Leafs drakt i 2016, og han har ikke valgt å endre den så langt. Auston Matthews er en av mirakelspillee i NHL. Han scoret 45 mål på 82 kamper i sesongen.

Auston Matthews har vært i hockeyverdenen siden han var to år gammel. Han liker det raske tempoet og den kontinuerlige handlingen til hockey. Siden Auston Matthews var åtte år gammel, så han Alexander Ovechkin på banen iført en Washington Capitals drakt for et fantastisk spill. Han bestemte seg for å forfølge drømmen om ishockey. Han tar Alexander Ovechkin som et mål og håper å spille med ham en dag for å diskutere moroa med ishockey.

Etter 4 års trening ble Auston Matthews en av de beste målscoree i NHL-ligaen. Målet satt av Auston Matthews er fortsatt langt unna. Han håper å lede Toronto Maple Leafs til finalen. Toronto Maple Leafs har tydeligvis falt bak de siste årene og har ikke klart å gå videre til sluttspillet denne sesongen. Det har gått 53 år siden Toronto Maple Leafs vant Champions League sist. Fans er ivrige etter at Auston Matthews skal lede laget til å reise seg igjen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : شنبه 8 آذر 1399 ساعت: 22:24

Hvorvidt NHL blir suspendert eller ikke, påvirker ikke foyelsen av noen fremragende spillere. Mikhail Sergachev fikk en treårskontrakt foyet av Tampa Bay Lightning til en verdi av 14,4 millioner dollar. Mikhail Sergachev ble opprinnelig handlet til Tampa Bay Lightning av Montreal Canadiens som en forhandlingsbrikke, og nå er han veldig heldig å kunne komme til et så utmerket lag. Mikhail Sergachevs stabile og fremragende ytelse har vunnet tilliten til laget. Han håper å ha denne nhl drakter på seg og ikke endre den.

Mikhail Sergachev er en defensiv vakt, han har fått mye erfaring i ung alder. Mikhail Sergachev var veldig glad for å møte Victor Hedman på Tampa Bay Lightning, de ble gode lagkamerater. I Victor Hedman lærte Mikhail Sergachev mye. Etter to år med trening og konkurranse liker Mikhail Sergachev Tampa Bay Lightning drakt, som gir kroppen mer mental energi.

Tampa Bay Lightning har dyrket mange gode defensive vakter, og deres defensive team har alltid vært lagets styrke. Forrige sesong scoret Mikhail Sergachev 34 poeng på 70 kamper og hjalp laget til å vinne Stanley Cup igjen på 16 år i siste øyeblikk. Så laget må kjøpe tid til å signere Mikhail Sergachev, laget må ikke la de gode spillee føle seg slappe av.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 201 تاريخ : شنبه 8 آذر 1399 ساعت: 16:05

NHL nye sesong er ikke sikker på når den starter, så det er mange gratisagenter som venter i markedet. Hvorvidt det blir et lag å spille er ennå ikke bestemt, så mange spillere som signerte en ettårskontrakt i fjor, kan ikke få ny kontrakt. Laget og spillee venter på at konklusjonen skal komme ut, noe som er for vanskelig for spillee.

Boston Bruins-kaptein Zdeno Chára står også overfor det samme dilemmaet nå, han fikk ikke lagets foyelse i tide. Zdeno Chára har gått på Boston Bruins drakt siden 2006. 14 år har gått. Han har alltid spilt for laget helhjertet. Zdeno Chára er for øyeblikket 43 år gammel, men på grunn av sin selvdisiplinerte holdning til livet er hans fysiske form fortsatt veldig bra. Også på grunn av aldersproblemet kan Boston Bruins bare gi ham en år etter år-kontrakt i stedet for en lang kontrakt.

Stilt overfor Zdeno Chára, som er lojal mot laget, kan Boston Bruins bare opprettholde en kontinuerlig venting med seg på ligaens avgjørelse. Boston Bruins er veldig takknemlig overfor Zdeno Chára for hans engasjement og harde arbeid gjennom årene. Han har vært tilbakeholden med å ta av seg nhl drakter nummer 33. Zdeno Chára elsker karrieren til ishockey dypt, og han håper å få glede av spillet før han har en sterk kropp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 155 تاريخ : چهارشنبه 5 آذر 1399 ساعت: 20:43